Contracts awarded by buyers in Slovakia
26 awards from Slovakia in the last 45 days of TED notices we keep, newest first. About the feed.
Latest awards
| Published | Contract | Buyer | Winner | Value | Proof |
|---|---|---|---|---|---|
| 2026-10-20 | VYBUDOVANIE JEDNOTNEJ SPRÁVY ÚDAJOV MESTA PRIEVIDZA | Mesto Prievidza | T-MAPY s. r. o. | 229,920 EUR | 725310-2026 |
| 2026-10-20 | Oprava 660.817 po nehodovej udalosti | Železničná spoločnosť Slovensko, a.s. | ŽOS Trnava, a.s. | 1,468,614.65 EUR | 725192-2026 |
| 2026-10-20 | POTRAVINY PRE ORGANIZÁCIE V ZRIAĎOVACEJ PÔSOBNOSTI ŽSK - DNS | LIKAVA - centrum sociálnych služieb | Ryba Žilina, spol. s r.o. | 14,271,328.3 EUR | 725078-2026 |
| 2026-10-20 | DNS - Chemikálie a spotrebný laboratórny materiál | Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach | BIOTECH s.r.o. | 8,010 EUR | 725043-2026 |
| 2026-10-20 | „Rekonštrukcia budovy školy a telocvične“- SOŠ dopravy a služieb, Nové Zámky | Nitriansky samosprávny kraj | DOMIVO s.r.o. | 392,365.43 EUR | 724932-2026 |
| 2026-10-20 | Zabezpečenie licenčného maintenance, poskytovania služieb podpory, prevádzky SLA, platforiem SAS VIYA a príslušných modulov v prostredí ŠUSR | Štatistický úrad Slovenskej republiky | Amplio s.r.o. | 7,616,000 EUR | 724727-2026 |
| 2026-10-20 | Výroba a distribúcia identifikačného preukazu poistenca | Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. | Cromwell a. s. | 662,400 EUR | 724701-2026 |
| 2026-10-20 | Nákup hardvéru a/alebo podpory hardvérových produktov | DataCentrum | Foss Fibre Optics, s.r.o. | 166,811.19 EUR | 724592-2026 |
| 2026-10-20 | Protilátky k prietokovému cytometru | Národný onkologický ústav v Bratislave | Beckman Coulter Slovenská republika s. r. o.; Bio G, spol. s r.o. | 195,180.4 EUR | 724341-2026 |
| 2026-10-20 | DNS na nákup a podporu softvérových produktov ministerstva | Ministerstvo školstva, výskumu, vývoja a mládeže Slovenskej republiky | SophistIT, s.r.o. | 241,443.09 EUR | 723857-2026 |
| 2026-10-20 | DNS_MŽP - Nákup automobilov | Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky | not stated | 1,850,000 EUR | 723779-2026 |
| 2026-10-20 | DNS na nákup licencií na používanie softvérových produktov a systémov vrátane súvisiacej podpory | Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky | KOLAS s. r. o.; brainit.sk, s. r. o. | 35,551.66 EUR | 723184-2026 |
| 2026-10-19 | Dodanie a montáž celopriestorovej dezinfekcie pre pracoviská SLaPA Nitra a SLaPA Košice | Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou | Detectair Slovakia s. r. o. | 304,522.41 EUR | 722317-2026 |
| 2026-10-19 | Špeciálne potravinové kombinované dávky | Ministerstvo obrany Slovenskej republiky | EXIMA, spol. s r.o. | 649,213 EUR | 722096-2026 |
| 2026-10-19 | Rekonštrukcia mosta ev. č. R1-018 Váhovce, ľavý most | Národná diaľničná spoločnosť, a.s. | MBM-GROUP, a.s. | 4,413,387.7 EUR | 721458-2026 |
| 2026-10-19 | Servis laboratórnych zariadení a prístrojov pre roky 2026 až 2029 | Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky | not stated | 98,240.98 EUR | 721309-2026 |
| 2026-10-19 | Ochranné prostriedky na streľbu - aktívna ochrana sluchu pre činnosti s expozíciou hluku, aktívna ochrana sluchu pre bežný výkon služby, taktická ochrana zraku. | Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky | not stated | 1,810,703.93 EUR | 720770-2026 |
| 2026-10-19 | DNS - Výpočtová technika a komponenty na obdobie 2025-2029 | Univerzita Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach | Datacomp s.r.o. | 13,350 EUR | 720382-2026 |
| 2026-10-19 | Dodávka zemného plynu – DNS pre Generálnu prokuratúru SR a krajské prokuratúry | Generálna prokuratúra SR | Slovenský plynárenský priemysel, a.s. | 1,137.6 EUR | 720308-2026 |
| 2026-10-19 | Rekonštrukcia časti objektu II. ZŠ - Telocvičňa na ulici Partizánskej v Dubnici nad Váhom | Mesto Dubnica nad Váhom | BOISE s. r. o. | 836,447.53 EUR | 719951-2026 |
Showing the latest 20. The API returns the rest.
Call it
Filters: since (a date), cpv (up to 5 codes or prefixes), country (the buyer's country, three letters), winner (a name prefix), winner_id and limit. Pass next_cursor back to page, or later to get only what is new. /v1/procurement/eu/awards/{publication-number} returns one award.
Try it now. No key is needed: each caller gets 100 free successful answers a day, and after that a key uses 1 prepaid credit per answer. Errors are free. AI agents can use the MCP server at https://aurelmark.live/mcp, with the tools eu_contract_awards and get_eu_contract_award. See the API documentation.
Source: contract award notices on TED, the EU's official public procurement journal, read through the TED Search API. TED notices may be reused, including commercially (TED legal notice). Each row links to its notice. We keep the last 45 days (latest publication date stored: 20 October 2026). Winners are companies as named in the notice. This is information, not legal advice.