Contracts awarded by buyers in Estonia
35 awards from Estonia in the last 45 days of TED notices we keep, newest first. About the feed.
Latest awards
| Published | Contract | Buyer | Winner | Value | Proof |
|---|---|---|---|---|---|
| 2026-10-20 | Küttegaasi ostmine | Tallinna Tehnikaülikool | not stated | not stated | 725642-2026 |
| 2026-10-20 | M1-kategooria sõiduki soetus | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | SKO Motors OÜ | 29,473.43 EUR | 725067-2026 |
| 2026-10-20 | IT-seadmete ostmine | Eesti Energia AS | MarkIT Holding Aktsiaselts; Telia Eesti AS; Green IT OÜ and 3 more | 900,000 EUR | 724908-2026 |
| 2026-10-20 | Tapa linnaku teekatte märgistus | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | Praider kinnisvarahooldus OÜ | 5,740 EUR | 724763-2026 |
| 2026-10-20 | Nõrkvoolusüsteemide komponendid | sihtasutus Tartu Ülikooli Kliinikum | AS G4S Eesti; AKTSIASELTS TELEGRUPP | 468,000 EUR | 724631-2026 |
| 2026-10-20 | Jahutussõlme remont Tartus | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | Napal Service OÜ | 33,540 EUR | 724569-2026 |
| 2026-10-20 | Universaalkerega linnamaasturid (6tk) | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | SKO Motors OÜ | 224,072.04 EUR | 724196-2026 |
| 2026-10-20 | Tõste- ja koormakinnitusvahendid | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | 3 Lift OÜ; Osaühing CERTEX Eesti; TG LIFT OÜ | 800,000 EUR | 724165-2026 |
| 2026-10-20 | Teenusstandardites kehtestatud nõuetele vastavate noortevaldkonna teenuste testimine (18 omavalitsuses) | Haridus- ja Noorteamet | Saue Noortekeskus | 723,000 EUR | 724162-2026 |
| 2026-10-20 | Haridusprogrammi loomine ja pakkumine kultuuriasutustes | Integratsiooni Sihtasutus | Museum Education MTÜ; Sihtasutus Viljandi Muuseum | 77,500 EUR | 723800-2026 |
| 2026-10-20 | Tehnilise hoone mõõdistus ja inventariseerimine | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | Projektibüroo OÜ | 4,450 EUR | 723579-2026 |
| 2026-10-20 | Majutusteenuse tellimine | Politsei- ja Piirivalveamet | not stated | not stated | 723349-2026 |
| 2026-10-20 | Lasnamäe linnaosa mänguväljakute remonttööd 2026.a II | Lasnamäe Linnaosa Valitsus | MoTeh OÜ | 5,644 EUR | 723296-2026 |
| 2026-10-20 | Hardy sihtmärkide elutsükli tagamine ja uute sihtmärkide ostmine | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | OSAÜHING ELI | 2,500,000 EUR | 723148-2026 |
| 2026-10-20 | Katastritööd | Riigi Kaitseinvesteeringute Keskus | Osaühing Reaalprojekt | 1,820 EUR | 722845-2026 |
| 2026-10-20 | Hemostaatilised materjalid | sihtasutus Põhja-Eesti Regionaalhaigla | Ortolink Invest OÜ | 7,362 EUR | 722834-2026 |
| 2026-10-20 | Ühekordse kasutusega riietus | sihtasutus Põhja-Eesti Regionaalhaigla | Mediq Eesti OÜ; OneMed OÜ; Endocare Estonia OÜ | 407,400 EUR | 722773-2026 |
| 2026-10-19 | Teenusstandardites kehtestatud nõuetele vastavate noortevaldkonna teenuste testimine (18 omavalitsuses) | Haridus- ja Noorteamet | not stated | not stated | 722514-2026 |
| 2026-10-19 | Kodumasinate hankimine AS Hoolekandeteenused üksustele | AS HOOLEKANDETEENUSED | not stated | not stated | 722354-2026 |
| 2026-10-19 | Allergia- ja autoimmuunuuringute reagendid koos seadme kasutamisega | Aktsiaselts Ida-Tallinna Keskhaigla | Thermo Fisher Diagnostics Oy | 1,456,838.88 EUR | 722095-2026 |
Showing the latest 20. The API returns the rest.
Call it
Filters: since (a date), cpv (up to 5 codes or prefixes), country (the buyer's country, three letters), winner (a name prefix), winner_id and limit. Pass next_cursor back to page, or later to get only what is new. /v1/procurement/eu/awards/{publication-number} returns one award.
Try it now. No key is needed: each caller gets 100 free successful answers a day, and after that a key uses 1 prepaid credit per answer. Errors are free. AI agents can use the MCP server at https://aurelmark.live/mcp, with the tools eu_contract_awards and get_eu_contract_award. See the API documentation.
Source: contract award notices on TED, the EU's official public procurement journal, read through the TED Search API. TED notices may be reused, including commercially (TED legal notice). Each row links to its notice. We keep the last 45 days (latest publication date stored: 20 October 2026). Winners are companies as named in the notice. This is information, not legal advice.